Простото Киро трябва да е на друго място, където се разхождат с ризи. Знаете какви ризи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Простото Киро по bTV при Цветанка Ризова.

Просто Киро прави „тънката връзка“ с баща си Петко. Хоп!, вика, имал черен пояс по айкидо и „се познава с Алексей Петров“. Просто Киро е с налудничав поглед, както обикновено, очите му светят кристално, плещи абсолютни глупости, нелепи глупости, кретенски глупости и изобщо тотални глупости.

С бляскав поглед лъже като мингианин.

Простото Киро трябва да е на друго място, където се разхождат с ризи. Знаете какви ризи.

Обяснява какви кметове щели да издигат с ДБ и колко бил щастлив и горд, че се разбрали съвсем приятелски. Като всеки налудничав, той изглежда така все едно си вярва. А може и да си вярва, знае ли човек, трябва да питаме лекарите за останалото.

За Варна Просто Киро вика, че техният кандидат казал: „Връщам Алея Първа на варненци!“. Простото Киро се хили щастливо, ама не обажда, че „техният кандидат“ е Благомир Коцев, бивш областен управител, назначен от него, който е разследван в момента с досъдебно производство за злоупотреба с власт.

Простото Киро не казва и че с кандидатката на ДБ за Варна Стела Николова само дето не се избиха, а Коцев обикаля редакциите да предлага пари и компромати срещу Стела Николова. При Ризова вместо това Простото налудничаво Киро вика, че всичко било „приятелски“.

Всъщност, Простото Киро „ще променя“ Варна от „Горе на черешата“ в … „облаците на тревата“, ако ме разбирате точно какво искам да ви кажа. Варненци със сигурност разбират. Единият не слезе от черешата, ПП/ДБ пък другият витае в облаците легнал върху … тревата.

А Варна я чака страшен „избор“.

Шмъркане или Трева.

Майката си трака.

Afera.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар