Просто “ГЕРБ” искат тези кинти. Това е всичко. Нищо повече няма в този план.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

NEXT GENERATION: F**K YOU.

Този следобед отделих известно време от живота си, за да се запозная с Националния план за възстановяване на България. Ще се постарая да бъда максимално кратък и директен.

ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ ГОВОРИ ЗА ИКОНОМИКА НА ЗНАНИЕТО. Кое знание бе, байно!? На Югозападния, или на Магнаурската в Симеоново!? Какво знание в държава с чудовищна функционална неграмотност!? С еднокнижен премиер и с неграмотен председател на парламента ли ще говорите за знание!? Къмон.

СТАНА ДУМА И ЗА ЗЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ. Мъжа на Екатерина Захариева е архитект на подпорната стена на Алепу. По времето на Политическа Партия ГЕРБ всичко се застрои и се о**а. Нямам представа с Ковачки или с Вълка ще правят България зелена.

СВЪРЗАНА БЪЛГАРИЯ. Тези откровени тъпанари са царе на глупавите, гръмко звучащи словосъчетания. Нямам представа хора, които допуснаха изтичане на данни от НАП, които не могат да въведат електронно управление и нищо не могат да направят, как си представят, че ще ни “свържат”.

Забравих да уточня, че всичко това е оформено като “стълбове”. Тоест, “Зелена България” е един стълб, “Свързана България” е друг стълб. Но, цирка трябва да продължи, ЗАТОВА ИМА И СТЪЛБ “СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ”. Тук се говори за системата на здравеопазване в ден, в който една линейка с болен от COVID-19 обикаляше с часове болниците на София. Тук се говори и за културен обмен, вероятно модериран от Мосьо Дьо Вежди, тук се говори и за социалното включване на хората в неравностойно положение. Хей, кретени, та комунистическия парламент, който сглобихте, дори няма достъп за инвалиди, а ще ми говориш за включване.

Просто “ГЕРБ” искат тези кинти. Това е всичко. Нищо повече няма в този план.

#оставка

Мартин Димитров

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар