Просто идиотът Денков със сърце на Мишка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„…Аз друго казах вчера – ако министърът продължава да си затваря очите и да замазва тези проблеми, тогава щях да си тръгна.“ Така отговори премиерът Николай Денков на зададен въпрос дали държи на позицията си, че ако не си тръгне министър Калин Стоянов, той ще напусне поста си.

И допълни, че той в момента е „тръгнал в правилната посока“. „Надявам се да извърви този път до края“, каза Денков след сблъсъците на футболни фенове в София.“

–-

Думи не останаха вече за тези налудни просто идиоти.

Затова ще цитираме една притча на Димитър Ставрев, защото казва всичко и звучи иносказателно, защото ако трябва да продължим да пишем в прав текст, тоя мишок на снимката ще го наврем, знаете къде!:

„Една стара индийска приказка разказва, как една мишка била постоянно депресирана поради страха от котката. Един магьосник я съжалил и я превърнал в котка. Тогава обаче започнало да я е страх от кучето. Магьосникът я превърнал в куче, тогава обаче започнало да я е страх от пантерата. На свой ред магьосникът я превърнал в пантера. Тогава тя била парализирана от страх от ловците. Тогава магьосникът се предал обърнал се към мишката  казвайки и: Не може да ти  се помогне, защото ти имаш сърце на мишка.

Който разбрал-разбрал!“

Afera.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар