Протестен автопоход тръгна от София до Пловдив – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес се навършват 262 дни от антиправителствените протести у нас. По този повод недоволни граждани организират автопоход от София до Пловдив.

Малко след 11.00 часа атомобилното шествие потегли от центъра на София и се отправи къп Пловдив. Автошествието ще се движи бавно по автомагистрала “Тракия”.

Обявяваме всеобща национална блокада на цялата републиканска пътна мрежа в страната, състояща се от протестиращи граждани по места – всеки както и където намери за подходящо. Призоваваме всички будни български граждани, имащи правоспособност за водачи на автомобили да се организират и да проведат блокиране на пътните артерии в и/или около своите населени места”, заявиха организаторите.

В утрешния ден те планират автопоход от центъра на София до дома на премиера в Банкя.

Тези и други събития, организирани и провеждащи се от протеста, имат за цел да послужат като ясен знак към властта една седмица преди Деня за размисъл да не си позволява кампанийно да всява страх у сънародниците ни и да не извършва никакви предвидени фалшификации и манипулации на вече нечестно организираните предстоящи на 4-ти април т.г. национални избори за 45-то Обикновено Народно събрание. В противен случай протестът и неговите съмишленици в цялата страна още на 5-ти април т.г. ще извършим всеобща блокада като затворим потстъпите към граничните КПП-та и затворим държавата”, уточняват в съобщението си до медиите протестиращите граждани.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар