Протестиращите: Заплахите не ни действат и ако той смята, че решението е – силите на реда да ни посегнат, да знаете, че БЛОКАДАТА край Крушаре ОСТАВА!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди час, Десислава Танева обясни, че на блокадата край Крушаре не стоят сливналии. Да, така е! Тук идват хора от цялата страна и Д. Танева не е министър на област Сливен, а на България.

Освен това – Спрете да делите хората на свинари и други, майки на деца с увреждания и други, сливналии и други, шофьори и други…. в типичния си гербаджийски стил! Ние всички сме данъкоплатци!!! Мерките са ви неадекватни, действията проспани, извършвате геноцид и сте заплаха за националната сигурност, здравето и живота на хората!

Областният на Сливен да не заплашва, че му се изчерпва търпението, защото нашето е вече изчерпано!
Борисов да не обикаля по футболните клубове, а да излезе и да реши въпроса с унищожаването на поминъка на хората, ако още е министър-председател на България, а не на личното си Прасе и няколко олигарха!

Заплахите не ни действат и ако той смята, че решението е – силите на реда да ни посегнат, да знаете, че БЛОКАДАТА край Крушаре ОСТАВА!

Хунта, чакаме ви! Тръгнете срещу народа си!

Валентина Василева, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар