Протестиращи подариха буквар на Борисов – той не може да го прочета

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Малко след 20 часа протестиращите пред Министерския съвет поставиха книги на земята, с които по думите им отправят послания за оставка към правителствотоПротестиращи подариха Буквар на Борисов

Недоволни се събират и пред Съдебната палата. Те настояват за оставката на главния прокурор. Младежката организация на партия “Да, България” организира акция под надслов “Масова оперативка” пред сградата на Съдебната палата по повод завръщането на главния прокурор от летен отпуск. Според тях дневният ред на Иван Гешев не отговаря на дневния ред на обществото и настояват главният прокурор да разследва корупцията по високите етажи на властта.

Блокадите в центъра на София днес останаха две и то доброволно. Майките от „Системата ни убива” преместиха палатките от Ректората на площад „Независимост”.

В първия ден от новата седмица протестиращите освободиха движението в района на Ректората на Софийския университет в знак на добра воля. Припомняме, че в петък малко преди изгрев полицията разчисти палатките и протестиращите от трите кръстовища в София, както и лагерите във Варна, в Пловдив и в подстъпа към АМ “Тракия” край Стара Загора. Това усили негодуванието и още същата вечер протестните палатки отново окупираха ключовите кръстовища в столицата.

Снимки: Агнес Методиева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар