Протестиращи ще блокират бул. ”Цариградско шосе” днес от 16 до 20 часа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
На снощния протест организаторите предупредиха, че на 18 октомври – неделя, между 16 ч. и 20 ч., ще затворят бул. ”Цариградско шосе”.

Вчера от “Отровното трио” обявиха, че приключват с т.нар. “Велики народни въстания”, но за сметка на това оттук нататък ще готвят изненади.

 

.

Днес е 102 ден на протестите в София с искания за оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

 

Жителите на Горубляне също излизат днес на протест с искане за инфраструктурни промени. Началният час на протестната акция е 16:00 часа, а мястото – на кръстовището на бул. “Цариградско шосе” и ул. “Павел Красов”.

 

Очаква се да блокират движението в района. Намеренията им са да спират преминаването на автомобили по “Цариградско шосе” всяка неделя, съобщи БНР.

 

.

Те искат изграждането на велоалея и тротоар по протежението на булевард “Самоковско шосе” до Южната дъга на Околовръстния път и изграждане на детска площадка, обясни един от организаторите на протеста Янита Тарабанова .

Булевард “Цариградско шосе” ще остане блокиран поне за час, добави тя.

 

Първите две седмици един час, ако продължават да не ни обръщат внимание, ще затваряме за по-дълго, докато не започне строителство, бе категорична Тарабанова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар