Протести и още арести през ноември! Това прогнозира врачката на Борисов Алена

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
След избора на главен прокурор страната буквално започна да се тресе от протести, но според Алена, която в последно време се изявява като лична врачка на Бойко Борисов, всичко това което днес се заражда ще ескалира през ноември.

Борисов категорично ще спечели навсякъде, където иска да спечели и ако някъде Герб не е победител, то това ще е не загуба, а милост за противниците беше категорична Алена в студиото на една от българските телевизии.

Според нея след като Герб категорично победят за пореден път навсякъде на опозицията няма да и остане друго освен да тръгне на масови протести, за които отсега е ясно, че се готвят срещу кабинета Борисов и коалицията.
Този път обаче звездите са предначертали на Бойко Борисов да приключи 4 годишният си мандат и затова няма да се учудя, ако срещу метежниците по улиците се действа и по – твърдо, като например с арести. България се развива, Борисов е уважаван от всички лидер, но вътре в България едни хора искат страната да е постоянно дестабилизирана, за да могат да си играят техните игрички, които Бойко Борисов с избора на Гешев ясно им показа, че ще свършат.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар