Протестъри прекъснаха речта на Бойко, мутри от Герб ги пребиха…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Младеж крещи: “Проста кърджалийска п…”

Група протестиращи се опита да нахлуе на извънредната среща на ГЕРБ, която се проведе в “София Тех Парк”. Десетина души от антиправителствени движения, озовали се сред симпатизантите на премиера Бойко Борисов, бяха спрени с бой от охраната на мероприятието.

Младо момче от протестиращите стигна почти до сцената на националната конференция на ГЕРБ и прекъсна речта на премиера Борисов.
“Проста кърджалийска п…”, извика той няколко пъти, след което бе изведен със шамари и юмруци от събитието от охранители.
Подобна провокация се случи на два пъти от началото на конференцията, на която са се събрали 5000 гербери. Веднъж някой в далечината се провика: “Оставка!”, а друг освирка премиера.
По-рано днес демонстранти затапиха движението на кръговото на Четвърти километър на Цариградско шосе в опит да попречат на симпатизантите на ГЕРБ да стигнат до срещата на партията. „Полицейски екипи обезпечават обществения ред в района на София Тех Парк“, поясниха пък от МВР.
„Засиленото полицейско присъствие е във връзка с възникнало напрежение между протестиращи и участници в партиен форум. По данни към момента, в района на София Тех Парк са се събрали около 50 протестиращи“, казаха още от силовото ведомство.
„Получени са множество сигнали, че в района на Четвърти километър групи пресичат постоянно пешеходните пътеки, като така затрудняват пристигането на делегатите и придвижването на гражданите на столицата.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар