Протестът е незаобиколим фактор и продължава до пълна победа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Там, на площада – и леви, и десни, и центристи, и националисти, и безпартийни, стояха един до друг обединени от общата кауза – спасението на България.

 

България, но не за тази на мутрите, мафията и олигархията, а за извоюване на България на суверена, на демокрацията, на свободата на словото, на върховенството на закона, на равния старт.

Чуха се много и различни гласове, имаше речи. Излишно е да бъдат разглеждани поотделно, защото всички те “крещяха”: “Така повече не може! Това е краят!”. Краят за Борисов и новото начало – демаркационната линия, която ще положи основите за по-добър и достоен живот в нашата Родина.

Протестът отново намери място в световната преса. Протестът постигна своите цели  – незаобиколим фактор е – и продължава до пълна победа. Европа не може повече да мълчи. Бедността, смъртността и корупцията в България са съизмерими с упражняване на геноцид над българския народ.

Премиерът на България Бойко Борисов е международно нелегитимен, в тесни връзки и зависимости с/от Ориента, изповядващ от авторитарни, до чисто диктаторски почини на управление.

Въпреки натиска, оказван пряко и задочно върху президента на България Румен Радев – за колабориране с министър-председателя Бойко Борисов и “опрощаване на греховете” му – планът на статуквото този път жестоко ще катастрофира. Самолетът върви само напред, а Румен Радев е военен пилот.

Сделки “на тъмно”, зад гърба на протестиращите, са вече невъзможни.

Изходът от задълбочаващата се икономическа, политическа и социална криза в България и излизането от нея е само един – оставка на премиера Бойко Борисов и на правителството му, оставка на главния прокурор Иван Гешев, разпускане на 44-то НС, сформиране на служебен кабинет от държавния глава Румен Радев, който да организира и проведе честни предсрочни парламентарни избори. И, не на последно място – съд, конфискация и затвор за грабителите и унищожителте на България и народа й.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар