Протестът при Крушаре продължава, Бойко напира да коли

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРИ КРУШАРЕ ДА СИ СГЪВАТ КАТУНА, НЕ СПАЗВАТ НИКАКВИ ПРАВИЛА ИМА ОПАСНОСТ ОТ ЗАРАЗИ

Министърката на земеделието и горите в България преди малко на летище София буквално избухна по повод блокадата при Крушаре ето какво каза пред очакващите я журналисти:

” Тези които и в момента са на блокадата при село Крушаре, първо не са земеделци или фермери и са там по политическото поръчение на някой,
днес сме изпратили санитарните власти да вземат мерки, защото според нас този катун там е с опасност да се развият множество зарази. Седят, ядат, пият и не спазват никакви хиенни нужди, та те нямат течаща вода дори там, как се поддържат не знам.
Според нашата информация, която имаме от МВР там са закарани някакви хора, които по цял ден се наливат с бира и седят на сянка под някакви чадъри и ядат храни с неясен произход в тези августовски жеги,
могат да пламнат огромни зарази и сред хората, затова този катун там трябва да се премахне, защото става вреден и за населението не само на селото, но и за хората в областите Ямбол и Сливен.
С органите на реда от МВР и здравно – санитарните служби считаме, че трябва да се вземат мерки и то незабавни, разбираме желанието на някои политически партии да създават хаос в страната и да се опитват да клатят стабилността и спокойствието в държавата, но това не трябва да става за сметка на здравето на гражданите, пък били те и протестиращи.
Липсата на каквато и да е хигиенична среда в лагера на протестиращите, ни кара да вземем мерки и те са предупредени още от вчера за това, че трябва да се разотидат по адресите си и да освободят пътя между градовете Сливен и Ямбол. Борят се уж да спасят прасетата си, а са превърнали района на кочина…”
Източник: Хак Нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар