Протест в Сливница – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пореден протест на жителите на град Сливница. Те недоволстват срещу лошото състояние на пътищата в района и неизпълнените десетки обещания на общината, че те ще бъдат асфалтирани.

Според организаторите на протеста дупките в района се засипват с чакъл, но не се прави нищо по въпроса кратерите да бъдат асфалтирани.

Кметът на Сливница Васко Стоилов заяви, че именно министърът на регионалното развитие Николай Нанков е казал, че предстои процедура по избор на изпълнител и след това ремонт.

“Срока на изпълнение, след като бъде избран изпълнител, е 18 месеца. Ще бъда направен основен ремонт, абсолютно нов път на практика. Когато почнат да текат тези 18 месеца ще има определена организация на движението”, заяви кметът на Сливница пред Bulgaria ON AIR.

Протестиращите са категорични, че на обещания не вярват и искат да станат свидетели на реални действия от страна на АПИ и общината.

“Искам да се обърна към г-н Борисов да дойде, да чуе проблемите ни и да ни види. Да се качим на магистралата, за да разбере за какво става дума. Смятаме да излезем на магистралата и да накараме чужденците да минат през нашите пътища. Ще ахнат, ще ахне цял свят”, подчерта жител на Сливница.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар