Протест, скъпи съграждани, означава неподчинение, метеж, бой, насилие, ако се наложи с цел победа над мракобесието

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Чета задавени от възмущение постове, по повод грубото отношение на протестиращите към жената с колата, с децата и с мъжа свит на предната седалка, която тръгна през протестиращите към целта до която трябваше да достигне според личните и планове.

При известно усилие мога да разбера жената с маската в августовската жега. Докато тя истеризираше, давайки “велик урок” на децата си по спазване на демоктатични права и гражданска солидарност, шушумигата, вероятно родител 2, както е по либералному се смаляваше в седалката. Търпението на жената се беше изчерпало, поради малшанса да е през август в Столицата ли, поради осъзнаване необходимостта да лангърка лалугера на седалката до себе си цял живот а младостта и да си отива безвъзвратно в безкористни грижи за двете копия на този недотам добър според премиера матрял хартисал в размирната ни държава, част от който е семейството в автомобила… остава да гадаем.

 

Но, да ме извинявате, драги радетели за цивилизованост и бон тон, които иначе подкрепяте протестите, освен когато не ви смутят аджендата и дотук с нежната ирония. Хората, чиито нерви не издържаха вчера са 40 дни на улицата. Дали ви светва под фризурите, какво е да висиш бесен на улицата и да се гаврят с правото ти да искаш оставка и съд за шайката, която разплака не една, милиони майки? Спря движението не на един устрем в каквато си поискате посока. Фрустрира не едно, а милиони деца, които нямат никакъв, ама никакъв шанс в страната си…Да продължавам ли? Моделът карам си колата и се мисля за господ, и никой нищо не може да ми каже щот аз говоря, чудесно са го усвоили някои съграждани.

 

И как да не, като урокът по арогантност, наглост и тъпота нелепо укривана зад лъжи и клишета се преподава неуморно ретранслиран доректно от селфистика в Джипката на Отчетонаш по всички медии. А протест, скъпи съграждани, означава неподчинение, метеж, бой, насилие, ако се наложи с цел победа над мракобесието и това, което “имаме като управление” и иначе така неуморно ви провокира във виртуално остроумие.
Протестиращите не са в английския кралски двор и не са никому на гости в неудобен час! Я прегледайте репортажите от Франция, Бейрут, Беларус, Сърбия…и си сложете маските, ама плътно! #ОСТАВКА

 

Пиар експертът Соня Момчилова, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар