Прототип на Google Pixel 7 изненадващо се появи в eBay

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като Google повдигна завесата над своите предстоящи флагмани от серията Pixel 7 по време на конференцията за разработчици Google I/O 2022, сега прототип на Pixel 7 изненадващо се появи в eBay. С това за първи път виждаме реални снимки на устройството, макар и в, предполага се, не съвсем завършен вид.

Снимките в платформата за електронна търговия съвпадат с това, което компанията разкри за телефона – отличителната му черта ще бъдее алуминиевата плочка на камерата, която се простира от край до край по ширината на устройството. Предполагаемият прототип на Pixel 7, който се продава, е в черно, а това е и един от бъдещите цветове, в които телефонът ще се предлага на пазара.Pixel 7


Според обявата прототипът е със 128 GB памет, което предполага, че Google отново ще предложи тази минимална опция, а скрийншот сочи, че номерът на модела на устройството е GVU6C. Интересното е, че друг кадър намеква, че продавачът може би разполага и с прототип на Pixel 7 Pro, който се вижда в отражението върху гладкия заден панел на продаваното устройство и предполага, че кадрите са заснети именно с него.

За съжаление обявата в eBay вече е премахната, но в съобщение до The Verge продавачът твърди, че е закупил прототипа от търговец на едро, без дори да знае какво точно е то. След това направил проучване и открил, че всъщност притежава прототип на все още непредставения Pixel 7 на Google. В съобщенията той потвърждава и това, че е имал и прототип на Pixel 7 Pro, който вече е продаден.

Google Pixel 7

Цената на прототипа е $450, а Google все още не е пуснала официално становище по случая с нелегално продаваните устройства, но най-вероятно именно компанията е поискала премахването на обявата. Това много напомня на случая с уж случайно забравен в заведение прототип на Pixel Watch, дни преди той да бъде представен на Google I/O 2022 и подсказва, че това може да е търсен рекламен ефект, а не кражба или загуба на тестови устройства.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар