Професорът: Казана дума, хвърлен камък… Не се отмятам, това е реалността…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Около 24 часа след репликата за “нищожествата”, изпълнени с какви ли не коментари и отговори на политици, проф.Иван Илчев сложи точка на спора, като потвърди думите си.

“Казана дума, хвърлен камък. Не се отмятам, това е реалността… Тъжно, но реалност. И ако искаме да я променим, трябва да я погледнем в очите…” – това каза Илчев пред няколко журналисти, които го чакаха пред стаята му в Историческия факултет на СУ.

Той допълни и, че се опитва да е възпитан човек, и ако е знаел, че микрофонът е включен, и това е национален ефир, не би казал подобно нещо.
“Такъв изказ е обида и към зрителите, а аз ги уважавам. Това е българският народ. В телевизията се говори културно. Но след като Господ е решил микрофонът да остане включен, значи народът е трябвало да чуе тези думи. Те остават, аз съм един от народа си, и горчивата истина е тази…” – допълни Илчев.
По-рано сутринта, пред парламента, ПКП го нарече “жалко професорче, като ония дето разсипват държавата”. Тя каза и, че той е от същите хора, като “измислилите” компроматите срещу премиера…

4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар