георги харизанов тролове на герб

Профилът на Юри Борисов спрян заедно с ареста му! Вече е ясно кой ни блокира и преследва

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Профилът на Юри Борисов спрян заедно с ареста му! Вече е ясно кой ни блокира и преследва – Гешев и ГДБОП! Профилът на Юри Борисов във Фейсбук е спрян, паралелно с ареста му.

Това окончателно сваля всички съмнения, кой блокира хората в социалната мрежа и се опитва да цензурира.

Това очевидно е ГДБОП, Гешев и спецпрокуратурата. Всъщност, има и сходни предни случаи, които за тия дето сме по-навътре, отдавна са свалили маските. Например най-голямата опозиционна група във Фейсбук – Национален протест срещу безобразията в България, бе срината, скоро след като основният и администратор – Атанас Калев, бе привикван в политиция.

И “респектиран” да внимава какво прави. Но едно е Калев, друго е Юри Борисов – ярка политическа фигура. Но ако имаха малко мозък, гешевистите щяха поне малко да разминат нещата. Иначе сега всичко е ясно – Борисов арестуван, профилът му свален на секундата. Сакън някой роднина да не пусне нещо в него и да даде обяснение. А всичко това генерално е позор за Фейсбук – мрежата очевидно е раздала администраторски права на управляващите в съответните държави, и те могат да правят каквото си искат.

Добри Божилов, Фейсбук

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар