Проф. Александър Маринов: Предсрочните избори стават все по-възможни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Нещата стават все по-абсурдни, на карта са здравето и животът на милиони българи. Това каза за обзорното предаване „Това е България“ на Радио „Фокус“ политологът проф. Александър Маринов. Според него предсрочни избори са възможни.

„Дори и хора с такива семпли възможности си дават сметка, какво предстои да се случи у нас през следващите месеци и как ще реагират гражданите при тази абсолютна некомпетентност и неангажираност да им се помогне реално.

При цялата привлекателност на варианта да останат на власт и да контролират някои неща, мисля, че няма да се осмелят, за съжаление. Защото, разбира се, от гледна точка на интереса на обществото, на мнозинството от българите е много важно да дойде едно правителство, което поне временно, поне отчасти, изхождайки от солидни аргументи и почтена воля, да овладее нещата. Но в същото време смятам, че справедливостта изисква тези, които са забъркали тази кажа в продължение на много години, да я изсърбат докрай”, коментира той.

Проф. Александър Маринов каза още, че всичко, което са правели управляващите през последните месеци и продължават да правят, е именно това: след нас и потоп. Според него някои от нещата са дори умишлени, така че да доведат до по-тежки последици.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар