Проф. Кантарджиев: Смъртта на пациентката от Пловдив няма нищо общо с ваксината, просто й е дошло времето

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Починалата след ваксиниране жена е била със съдова болест, прекаран инфаркт и запушване на кръвоносните съдове. Най-вероятно запушването няма общо с ваксината. Това каза проф. Тодор Кантарджиев по НТВ.

Засега моето мнение е, че смъртта на пациентката от Пловдив няма общо с ваксината. Много е вероятно тя да е починалата от съдовото запушване, категоричен бе директорът на НЦЗПБ. „Винаги сме казвали, че прекаралите вируса, трябва да изчакат поне 3 месеца преди да се ваксинират“, припомни проф. Кантарджиев.

„НС разреши на ЕС да раздели ваксините пропорционално. ЕК има договор със 7 фирми, не е отказано да преговаряме с фармацевтичните компании, иначе нямаше да има ваксина“, коментира представителят на НОЩ.

„Не смятам, че в страната има нигерийски вариант на COVID-19. У нас върлува британският вариант на коронавируса. 100% от секвенираните проби в Кюстендил са с британския вариант“, заяви директорът на НЦЗПБ.

Лимонът със сода намалява значително вируса в горните дихателни пътища, особено от британския вирус. Ако ви дразни или боли гърло – изяжте резенче лимон, потопено в сода или сок от лимон, отново със сода. Полезно е постоянно да смучем и бонбони с етерични масла, завърши проф. Тодор Кантарджиев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар