Проф. Костадин Ангелов изригна: Абе, ти си държавата, бе! Ти трябва да носиш реда и законността! – Общество – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият здравен министър Костадин Ангелов избухна във фейсбук с репликата: “Абе, ти си държавата, бе! Как така си служител на МВР и се качваш да шофираш пиян!”.

Повод за гнева на лекаря и политик стана хванатият да шофира с убийствена доза алкохол в кръвта експерт в лабораторията за изследване на алкохолни проби във Велико Търново. Инцидентът стана близо до бензиностанция в областния град. Тестът е показал 2,45 промила алкохол. 

В социалната мрежа “Фейсбук” председателят на комисията по здравеопазване в 49-ото Народно събрание и в момента водач на листата на ГЕРБ във Велико Търново обеща да сигнализира лично вътрешния министър Калин Стоянов за абсурда по пътищата и бруталното нарушение на закона от служител на МВР, застрашаващо здравето и живота на хората, предаде Фокус.

Ето какво написа Ангелов:

“Понякога ми се струва, че живеем в някакъв лош сън.

Не мога да си го представя дори – как така си служител на МВР и се качваш да шофираш пиян!

Абе, ти си държавата, бе! Ти трябва да носиш реда и законността!

Как е възможно такива хора да не осъзнават отговорността, която имат, носейки служебната си карта на МВР?!

Лично ще сигнализирам министъра на вътрешните работи!

Добре, че поне няма жертви и блъснати хора”, написа проф. Ангелов и отбеляза Министерството на вътрешните работи в публикацията си.

Припомняме, че ръководството на Областната дирекция на МВР във Велико Търново остро осъди поведението на 50-годишен eксперт в полицейската лаборатория за изследване на алкохолни проби, който пиян зад волана се заби в билборд в събота с над два промила алкохол в кръвта.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар