Велислав Минеков

Проф. Минеков: Много тъжно е това, което става. Отчаян съм

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Много тъжно е това, което става. Не само тъжно, но за съжаление последствията ще бъдат тежки. Всъщност резултатът за тези 6 месеца на беше това, което беше в кръгозора на нашите надежди и мечти. Или общо взето – почти нищо. Много се говореше за корупция, но никой не посегна към тази корупция. Вие знаете, че има нова партия, която се казва „Продължаваме Промяната“.

Това заяви бившият служебен културен министър проф. Велислав Минеков.

Промяната наистина, ако си спомняте имаше от служебните правителства, но не мога да кажа, че тази промяна беше продължена, това е наистина стана абсурден термин. Ако да беше продължена, поне със сигурност щяхме бившите министри от служебното правителство да бъдем попитани, да бъдем пожелани за съвет – абсолютно нищо от това не се случи“, каза той за Фокус.

„Конкретно за моя престой в Министерството, ако бях попитан имах много за разказване. Аз съм отчаян, защото това, което изпратихме в Прокуратурата стои недокоснато и освен това нито един разследващ журналист не пожела да се заеме с някоя от опасните теми. Изобщо връщаме се от начало“, каза още Минеков.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар