Проф. Минеков: Превърнахме демокрацията в диктатура на престъпна простотия и наглост

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Агонията ще бъде продължителна и мъчителна. Не се надявайте на протести, имам нещастен опит. Слугините и мълчащите са мнозинство. Вероятно след две или три години е възможна деликатна промяна при условие за забравена вина и почистена история. Ще започнем отначало с трийсет годишна давност. Със съвместни усилия превърнахме демокрацията в диктатура на престъпна простотия и наглост. Това написа д-р Велислав Минеков.

„Вий, кои прекрачите тоз праг надежда всяка оставете“, допълва той.

Вероятно гласоподавателите ще бъдат около 2 000 000/2 200 000. Гаранция за победа на управляващата шайка. Около 100 000 души ще бъдат лишени от правото на глас поради пандемията. Вероятността за оспорване на изборите е очаквана, изчислява професорът във фейсбук.

Възможно е отлагане на изборите поради инзвъредно положение. Това отново е от полза за мафиотското сдружение. След резултата от отложените избори ще има правителство /правителство на националната отговорност/. Купуването на депутати ще достигне небивали цени /до два милиона за „народен представител“/. Готови продажници винаги ще има, без значение дали им симпатизирате. Това, че някои партии ще изчезнат след подобен акт няма никакво значение. Първо парите, после идеалите, пише още Минеков.

 

Основната цел е да бъде избегнато военновременното, служебно правителство на президента, опасен, основен враг. Следващата опасност от служебно правителство е подготовката за по-честни избори с оглед на предишните. Този риск няма да бъде допуснат, смята той.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар