Проф. Минеков: Управляваха ни доста простовати хора, изключително лакоми, крадливи и заслужено си отиват

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков отправи остри думи срещу бившия премиер Бойко Борисов и властта по негово време. Той гостува в предаването “Крум Савов Live” по “7/8 ТВ” като говори и за 9 юли, на който ще се навърши 1 година от старта на протестите. Именно Минеков бе част от “Отровното трио”, което бе в основата на стартирането на недоволството.

“Увеличавахме се с всеки ден. Удържахме почти до края, въпреки опитите да ни спрат. Премиерът Борисов е твърде страхлив. Можеше да подаде оставка още тогава, да има избори и сега щеше да е отново на власт.

Затова сме му длъжници (смее се). Имаме късмет, че сме управлявани от глупави и неграмотни хора.

Ако бяха интелигентни, нямаше да се отървем никога.

Но слава Богу, това си бяха доста простовати хора, изключително лакоми, крадливи и заслужено си отиват.

И съм убеден, че скоро ще дойде денят, в който ще им поискаме сметката. Нещо се случи, държавата се обърна и се върнахме към нормалността. Пътят беше тежък, неприятен, това не е самият край, но имаме повод за честване на 9 юли – една година след първия протест. Върша неща, които не са вършени 10 години в това министерство. То е толкова тъжно, че е смешно. Вижте премиера – от него надолу пада интелекта на всички, като шишета”, каза той.

“Вече имам седма заплаха да ме съдят, вече не могат да ми палят колите и да ме бият. Аз никого няма да съдя докато съм министър, тъй като съм често обиждан и чувам какви ли не твърдения за себе си”, коментира още проф. Минеков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар