Проф. Минеков: Хората са наплашени от обещания за 800 дни, от лъжи и тотален грабеж

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
”Знаете ли колко са наплашени хората, колко пъти са били лъгани. Наслушали са се на обещания, нагледали са се на лъжи. Отгледахме серия от политически бандити.

Някои ни общаваха да се оправим за 800 дни, което беше елементарна ефирна лъжа, други бяха на принципа – ”той е прост, ние сме прости, това е нашият човек”. Това доведе до пълен политически провал, тотален грабеж”.

Такъв коментар направи бившият културен министър проф. Велислав Минеков в коментар за създаването на нови партии.

„Много партии, страшно много. Защо не се включват към съществуващите, а трябва да се правят нови. Да вземем да направим и ние една партия. В последно време се оказа, че има широк спектър от избиратели, които гласуват чрез неособено сложно въздействие – най-вече привличане към личност. Избира се личност и всички се втурват натам.
Това е непрекъснато люшкане. Стефан Янев е харесван и той носи парламентарна опасност. Той може да привлече към себе си мнозинство от разочаровани от всички тези партии, които са в парламента. Дори от опозицията. Така че има шанс“, каза още Минеков пред Нова телевизия.

Мая Манолова също е харесвана. Но шансът според мен е малък и всичко зависи от това колко се задържи правителството. Ако правителството падне до месец, което не е невъзможно, те имат шанс голям. Но ако правителството се задържи до септември-октомври този шанс намалява. Защото идват хубавите дни, сметките вече са платени, парното и токът също, идват доматите, малките гроздови ракии, каза още скулпторът.

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар