Проф. Радулов разката Борисов: Смешник, няма да ти се размине с просто падане от власт!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преподавателят по Национална сигурност в НБУ проф. Николай Радулов направи на две стотинки Бойко Борисов. Той срази премиера пред Fakti.bg.

 

Професорът застана плътно на страната на Румен Радев. Според него арестите на президентските съветници целят само да злепоставят президента, а иначе тези арести са незаконни.

„Целта беше да унижат Радев, да го направят смешен. Президентът обаче някак стои мъжествен в цялата тази ситуация, а Борисов е смешният.“ – каза проф. Радулов.

Той е възмутен от заплахите, с които властта постоянно си служи. Като например, че ако ГЕРБ не спечели изборите, ще стане още по-страшно в България.

Проф. Радулов е на мнение, че правителството на Борисов е заробило държавата с множество заеми, които данъкоплатците трябва да изплащат след време. Според него обаче Бойко Борисов няма да спре дотук, а иска да остане на власт, за да усвоява заеми, които да отиват в неговия джоб безвъзмездно.

Професор Радулов разкритикува строго и НСО. Той вижда корупция там и смята, че НСО обслужва властта.

„НСО работи за Борисов и другите като него. Много момчета там може и да не знаят, защото техните началници са марионетките на властта.“ – споделя проф. Николай Радулов.

Той е убеден, че ако ГЕРБ пак стане първа политическа сила след 4 април, в страната ще последват още по-яростни от тези от лятото протести. Специалистът по национална сигурност дори намеква, че Бойко Борисов може да бъде убит.

„Протестите ще са много по-ожесточени, този път ще падат глави. Тогава на Борисов няма да му се размине с едно просто падане от власт, ще го връхлети нещо много по-страшно.“, смята проф. Радулов.

Тезата, че убийството на Бойко Борисов се подготвя, върлува от около година по нашите ширини. Всеобщото мнение е, че Борисов толкова много иска да остане на власт, тъй като държавата го пази от мутрите, които е прецакал през всичките тези години.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар