Психиатър направи жестоко разкритие! Ето кой управлява България!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Президентът няма никакво колебание, че става дума за власт, която толерира огромни нива на корупция.

Затова се изказва така, затова и отказва среща с Борисов, за да не падне на нивото му, заяви д-р Николай Михайлов

У нас стоят е  олигархат около действащата власт.

Тези имена са обществено табу, и никой не ги споменава, защото това носи последствия.

Демокрацията ни е смешна, излъгана, а ние сме марионетки в нея. Властта е криминализирана. Изборите са процес на вербуване на електоратите, с които партиите могат да правят после каквото си поискат.

 

„Например в какво се е доказала Марияна Николова, та става вицепремиер? Само в тесния политически кръг на Валери Симеонов. И досега беше никому неизвестна фигура. Човек трябва да бъде проверяван с работата му на предварителни етапи, а такива няма при нея.  Това, което се случи,  е цирков компромис. Симеонов няма ясна представа как да се държи на определено равнище на отговорност. Той не може да влезе в политическия ход. Не може да синтезира политическа реч, а само махленска“, посочи той.

 

По линия на гражданските протести из страната психиатърът отбеляза, че Бойко Борисов се измъква от тази криза. „Той прави прокси атаки, като това да мобилизира елита на бизнеса – собствените му хора, като Домусчиев. И се стига дотам, че Домусчив плаши народа с контрапротести. Кой на кого е човек е неизвестно, но работят заедно, което означава, че имат общи интереси е истинският въпрос.

 

Борисов говори за всичко друго, но не и за протестиращите и не вижда, или се прави, че не вижда проблемите им.

Той постоянно говори за всичко друго, но не и за кризата в обществото.  Това предизвиква още по-силна реакция от неразбраните. на нетърпение и желание за промяна.

Борисов заседна във властта. Специализира да жъне победа след победа, разви самочувствие, но се събраха много хора, които го недолюбват. Той изтъква, че България расте, но инвеститори така и не идват.

Юнкер може да напише всякакви доклади за България, защото вече е уморен, както от длъжността си, така и от страната ни. Какъв е този мониторинг? Той е смехотворен. Правосъдието ни е катастрофа“, категоричен бе анализаторът.

Според д-р Михайлов до предсрочни избори ще се стигне само след драстична дестабилизация на властта и паника от страна на Борисов.

А това е вече много вероятно да се случи.

istinata.net

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар