Психодесният алйо пак изтрещя: Изборите ще направят така че най – накрая Радев да млъкне

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Евродепутатът Александър Йорданов публикува коментар в социалната мрежа в който нападна президентът Румен Радев с думите: “Изборите и изборната победа на Герб – СДС ще направят така, че най – накрая Румен Радев да млъкне”..
Ето какво написа още Йорданов по повод последното изказване на Румен Радев за футбола и общото му с управлението на България:
“Като депутат на България в европарламента в Брюксел искам да подчертая, че цялата ни европейска общност беше потресена от расисткият скандал, който беше забъркан от футболните фенове, които се държаха точно по социалистически влязоха на стадиона направиха си номерата и си заминаха необезпокоявани от никой. Едва след като скандала избухна в медиите родното МВР показа ефективността си, а реакцията на Борисов и Кралев беше най- правилната.
Всички в Европа оцениха това с поисканата оставка и твърдите действия от страна на правителството, но уви в България някои хора, които не са наясно с нищо побързаха да изстрелят поредната членоразделна реч по повод случая и да покажат отново своята некомпетентност. Визирам именно президентът Румен Радев, който вместо да се скрие в миша дупка, заради факта, че дори България когато побеждава на футболният терен не показа заинтересованост към този спорт футбола изведнъж подскочи като ужилен, че Борисов искал оставката на Боби Михайлов.
Е как няма да му я иска, след като българският футбол достигна дъното при управлението на Михайлов и компания, така както в президентството са достигнали дъното начело с Румен Радев, откакто е станал президент не пропуска случай да се покаже и да обясни кое е правилно и кое не е правилно за България, но всъщност нито един път не каза истината за себе си, как с помощта на Русия стана президент на България. Аз знам, че този човек е руският човек, но след 30 години демокрация и отхвърляне на съветският ботуш, явно пак ще трябва да излезем на улицата и да им обясним на руските хора в България, че вече сме страна членка на ЕС и имаме демокрация.
На Радев като му се искат други неща е добре да си напише оставката, да си вземе жената – генерал и да заминава за Русия, там където го ценят, защото в България вече никой не иска да му слуша празнословните речи, колко сме били жалки в момента като народ и как никой никъде не ни приемал. Вярвам и съм убеден, че след местните избори и резултатите от тях, най – накрая този така и неразбран от никого човек Румен Радев най-накрая да млъкне и да не пречи на България.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар