Путин вече го е решил! Оставаме без газ, нефт и ядрено гориво за АЕЦ “Козлодуй”

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Русия няма да обявява война на България, но според източници от Москва, посолството им в София ще бъде затворено за неопределено време.

Решението е лично на Владимир Путин, който вече веднъж вкара България в списъка с неприятелските държави. Но според информацията, която вече започва да се получава от редица източници на България и предстоят най-тежките  икономически дни, а може би месеци, дори и години, заради тежките санкции от страна на Русия към България, които ще бъдат оповестени до няколко дни.

Санкциите включват:

– Забрана на всички доставки на газ към България, дори от страна на посредници.

– Забрана на всички доставки на нефт за България, доставките към рафинерията Лук Ойл, ще са само за производство на горива за други пазари, но не и за българският.

– Забрана на всички доставки на ядрено гориво за централата “АЕЦ Козлодуй”

– Забрана на всички икономическо – търговски, културни, спортни, социални и вскакъв вид дейности между Русия и България.

Всичко това идва като отговор на решението на българското правителство да изгони 70 човека представители на дипломатическата мисия на Москва в София, в това число и дипломати под измисления предтекст, че са шпиони, без да имат нито едно доказателство за това.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар