Путин въвежда принудителна химическа кастрация за ВСИЧКИ педофили в Русия

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руският президент Владимир Путин обяви планове за химическа кастрация на всички педофили в Русия и екзекутиране на онези, които бъдат признати за виновни за най-отвратителните форми на насилие над деца.

В момента новото законодателство се разглежда от правителството, но се очаква да бъде подписано от Путин до няколко седмици.

 

Едно брутално нападение миналия месец срещу две момичета на десет и 12 години беше от войник-измамник, който се връщаше у дома след сражение в Украйна.

Dailymail.co.uk съобщава: Наречен само като Сергей Ш, той носеше униформата си на наемната армия Вагнер, когато заплашваше ученичките, преди да ги изнасили в деня след като пристигна в родния си град от войната.

Той им казал, че ще ги взриви с граната, освен ако не му се подчинят.

Той се приближил до тях близо до училището им в Новосибирск и ги принудил зад гаражите, където ги нападнал сексуално.

Момичетата разказали на родителите си за предполагаемите изнасилвания и казали, че мъжът е бил облечен с военно облекло и отличителни знаци, които съответстват на частната военна компания Wagner – показвайки череп.

Новите проектозакони налагат принудителни химически инжекции на осъдени педофили в месеците преди да бъдат освободени след изтичане на присъдите.

Убожданията имат за цел да намалят мъжкото либидо.

„Необходимостта от законодателството е, защото настоящите мерки за борба с престъпността не са достатъчно ефективни – броят на [сексуалните атаки над деца] нараства, а осъдените често се повтарят, след като бъдат освободени от затворите“, се казва в доклад.

31-годишният руски депутат Борис Чернишов поиска “принудителното прилагане на вещества, които намаляват сексуалното влечение за дълго време или постоянно”.

Русия трябва да “използва опита” на други страни, каза той.

Казахстан управлява система за принудителна кастрация за педофили от няколко години, а авторитарната Беларус въведе подобни закони.

Един от кастрираните в Казахстан беше Берик Жолдасов – който е бил женен четири пъти – след като беше осъден за изнасилване на осемгодишната си доведена дъщеря, причинявайки й толкова много физически щети, че лекарите трябваше да отстранят утробата й.

Медицинска сестра и баба, натоварени с химическа кастрация на педофили в казахстански затвор, твърдят, че Западът също трябва да последва примера на бившата съветска държава.

69-годишната Зоя Манаенко настоява, че е правилно сексуалните нападатели над деца да бъдат изправени пред това най-голямо наказание.

„Тези хора трябва да бъдат спрени по някакъв начин“, каза медицинската сестра, която работи в затворническа болница.

„Те извършват ужасни престъпления срещу деца. Така че е редно законът да позволява това“.

Педофилите са показани по телевизията да разказват за страданията си след принудителна кастрация.

Един каза по телевизията: „Знам, че е вредно за тялото ми.

„Знам, че ще се отрази на здравето ми в бъдеще.“

Друг каза: „Сега съжалявам, че извърших такова престъпление“.

Казахстан променя системата си за химическа кастрация на осъдените преди освобождаването им.

Досега инжекциите са правени по време на пълните им присъди в затвора.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар