Путин Герасимов

Путин за киевския режим и сатрапите на Зеленски: Нормалните хора не минират болници

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руският президент Владимир Путин посети командния пункт на специалната военна операция в Ростов на Дон. На входа го посрещна началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация Валерий Герасимов. Путин проведе съвещание в командния пункт и изслуша доклади на Герасимов и други военни ръководители, съобщава ТАСС.Владимир Путин, коментирайки действията на въоръжените сили на Украйна (ВСУ), които минираха болнични заведения в Мариупол, каза, че „нормалните хора не правят така“.


Руският президент посети града, придружен от вицепремиера Марат Хуснулин, и инспектира, наред с други неща, новите жилищни райони. Хуснулин каза, че е посетил болницата веднага след освобождаването на града и е видял със собствените си очи как „всички медицински изделия и оборудване – всичко е минирано“. „Нормалните хора не правят така“, коментира Путин.

В момента се извършва мащабна работа по възстановяването на града. Представяйки новите квартали на Путин, Марат Хуснулин обърна внимание, че апартаментите се отдават под наем до ключ, в тях вече живеят хора, развива се цялата социална инфраструктура, строят се и се ремонтират пътища.

Източник: ТАСС

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар