Путин за оръжието на България към Украйна: Това е световен срам!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Владимир Путин не приема за нормално  България да воюва срещу освободителката си!

Владимир Путин говори за първи път относно решението на българския парламент за военна помощ към Украйна. България беше една от малкото страни в ЕС, които не демонстрираха открито помощта си за Киев, но сега това се промени.

Руският президент намира за изключително срамно и нелепо българската държава да застава срещу своята освободителка. Според него това е решение, което незабавно трябва да доведе до оставката на депутатите, които са го гласували, пише Dailystandart.com.

„Това е световен срам! България беше освободена от Русия, а сега застава срещу нея. Какво оръжие ще пращат? Може би онова, което им дадохме от СССР. Искат да ни убиват с нашите оръжия. Разбирате ли колко е нелепо.“, смята Путин.

Държавният глава на Руската федерация е наясно, че България е член на НАТО, но това не я задължава да се обявява срещу Кремъл. Една Унгария или една Турция например показват как може да си наутрален.

Владимир Путин е категоричен, че този път прошка за България няма да има. След скандала с „Газпром“ у нас, той е на мнение, че повече България няма да я толерира по никакъв начин.

„Жалко само за българския народ. Имам сведения, че той обича Русия, но управлението на държавата е силно корумпирано.“, отсича Путин.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар