Путин и Ердоган се изгавриха с Боко. Викнаха го в Истанбул в деня, в който в България идва държавният секретар на САЩ

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов все още не е потвърдил дали ще отиде в Истанбул на 8.01. за откриването на “Турски Поток” това разкриват източници от министерски съвет и споделят, че Бойко Борисов вече ясно осъзнава, че Путин и Ердоган нарочно му се подиграват като го канят в Истанжул в денят в който в България идва на посещение държавният секретар на САЩ.

Посещението е планирано от месеци и на всички им е била ясна датата, а Путин отново се подигра на Бойко Борисов като му даде нерешима задача да си избере пред очите на всички дали да отиде на среща с него в Истанбул или да засвидетелства обичта си към САЩ и НАТО.

Според нашите източници, Борисов в момента се опитва да убеди американците, че трябва да изтеглят срещата си с него за следобед, за да може преди това да прескочи до Турция, където да се срещне с Ердоган и Путин, но пък американците не искали и да чуят за промяна на програмата на държавният секретар, заради Борисов.

Сега остава да видим как вечно играещ на ръба на бръснача Борисов, който е с всеки, който му даде възможност да краде от народа на България ще се измъкне от тази ситуация или просто ще покаже на единият лагер, че предпочита другия и с това ще си навлече гнева на другите.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_836.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар