Путин: Преди 1989 Москва сменяше генералните секретари за далеч по-малко… Сега ЕС крепи корумпирания елит на България, за да крадат заедно…

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българите са на път да осъзнаят историческата грешка, която направиха в последните 30 години. Европа сама ще им отвори очите.

Това коментира пред наш журналист руският президент Владимир Путин, в кулоарите на икономически форум в Санкт Петербург. Събитието не е свързано с България, но Путин направи импровизирана пресконференция, на която коментира този и други въпроси от глобалната политика – войната н Карабах, вирусът на Тръмп и пр.

“Знаете, че преди 1989 г. България беше в зоната на влияние на Съветския съюз. Москва се намесваше при сериозни проблеми, което беше коректив на местната политика. Понякога са сменяни дори генерални секретари, и то за далеч по-малко от тази чудовищна корупция, която се шири в момента в България. Представете си в Русия някой да открадне пари, колкото да построим един язовир. Ще остане ли на власт, или ще иде в Сибир? В България се краде много повече.”

“Мисля, че българите ще прогледнат, и ЕС им помага за това. Те крепят този очевиден корумпиран елит, за да си поделят парите от грабежа заедно. ЕС изсмуква от България няколко десетки милиарда евро всяка година – чрез контролираните от тях отворени пазари – банки, застрахователи, търговски вериги, комунални услуги. В замяна българското правителство получава евро-фондове, които да присвоява и пълни банковите си сметки. Всички печелят, освен българският народ, който плаща сметката.” – обясни Путин.

Бойко Борисов в момента се опира изцяло на западните си съюзници. Изгубил е всякакво доверие и подкрепа сред народа си, а протестите вече продължават 3 месеца, без признаци на отслабване…

източник: http://www.gudelnews.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар