Путин пред Кадиров: Моите командири ме увериха, че военните Ви не се провалят

Путин пред Кадиров: Моите командири ме увериха, че военните Ви не се провалят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Путин се среща с Кадиров в Кремъл

Днес на среща с ръководителя на Чечения Рамзан Кадиров руският президент Владимир Путин оцени високо личния му принос и неговия екип за динамичното развитие на региона, пише ТАССРамзан Ахматович, договорихме се да поговорим за ситуацията в републиката: в икономиката, в социалната сфера. Като цяло динамиката е положителна, до голяма степен това се дължи на Вас, на Вашия екип, уверено работят хората, [а също така и благодарение на] доброто сътрудничество с руското правителство“, каза държавният глава на Русия, откривайки срещата.


Той добави, че Чечения има няколко сериозни задачи и програми, след което покани Кадиров да обсъдят актуални въпроси.

Путин предаде своите най-добри пожелания на бойците от СВО от републиката, които геройски се сражават на фронтовата линия.

Предайте най-добри пожелания на момчетата, най-добри пожелания на техните семейства. Знам, че Вие лично постоянно се занимавате с тези въпроси, включително с подкрепата за семействата на нашите момчета, които се сражават на фронтовата линия, сражават се уверено, добре, смело, геройски„, каза Путин.

Той добави, че е доволен от „много добрите контакти“, които бойците са установили с други части. „Знам отношението на командирите, включително и на тези от по-високите нива“, отбеляза президентът.

Той каза, че попитал един от командирите си как се бият момчетата от Чечения. „Отговорът дойде веднага: те няма да се провалят, имам пълно доверие в тях. Това говори много. Това е оценка на командири, които действително участват в бойни действия„, посочи Путин.

„Така че най-добри пожелания за всички тях и за техните семейства“, завърши той. В отговор Кадиров увери, че заповедта на държавния глава ще бъде изпълнена на 100 процента. „Благодаря ви“, благодари президентът на Русия.


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар