Путин нареди да се изплатят по $81 500 на близките на загинали гвардейци в Украйна и Сирия

Путин: Принципите на Световната търговска организация бяха хвърлени на боклука от западните политици с въведените санкции срещу Русия

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Принципите на Световната търговска организация просто бяха изхвърлени на боклука от западните политици, които наложиха санкции срещу Русия, каза руският президент Владимир Путин на среща за ситуацията в металургичната индустрия, съобщава ТАСС.

„Западните политици не се интересуват от спада на благосъстоянието и качеството на живот на обикновените граждани, преди всичко в Европа. Да не говорим за такива неща като спазването на принципите на Световната търговска организация – те просто се изхвърлят на боклука“, каза Путин. Според него „явно някои от нашите западни партньори дори не искат да си спомнят за тези принципи, защото просто е неудобно да се говори за това“, обясни президентът на Руската федерация.

Президентът на Руската федерация също така обърна внимание на факта, че „ограниченията върху работата на местните металурзи са явна проява на нелоялна конкуренция“. „Виждаме това, повтарям, и в други индустрии – санкциите са опит на западните страни да ограничат руския бизнес като един от лидерите в световната металургия и да преразпределят пазарите, разбира се, в своя полза“, в заключение каза Путин.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар