Путин: Референдумите целят спасение на населението – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руският президент Владимир Путин увери днес, че референдумите, организирани от Москва в четири окупирани района на Украйна, имат за цел да „спасят населението“, живеещо на тези територии, предаде Франс прес.

„Спасяването на населението на всички тези територии, където се провежда този референдум, е в центъра на вниманието на нашето общество и на цялата страна“, заяви Путин по време на правителствено заседание, в последния ден от тези референдуми, заклеймени като „мними“ от Киев и Запада.„Днес в условията на провеждането на специалната военна операция и референдумите в Донбас е именно спасяването на хората на всички тези територии, където се провежда този референдум, е първостепенна задача и е в центъра на вниманието на цялото ни общество, на цялата страна“, каза руският президент, цитиран от ТАСС.


Обобщавайки резултатите от правителственото заседание Путин отбеляза, че „това е естествено, защото е свързано с драматични събития“. Той подчерта, че в такива условия фразата „никой не е по-голям от хляба“ придобива особен смисъл.

„Известният, прост и фундаментален закон, който се съдържа в една много проста и известна фраза „никой не е по-голям от хляба“, никой още не е отменял. И може би в такива условия, в които живеем сега, този закон е един от най-важните, предвид това, което все още се случва по света на продоволствените пазари“, отбеляза президентът. Той изрази благодарност към руските работници в аграрния сектор за това, което са направили до момента в тази насока.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар