Путин: Русия ще подкрепи допълнително многодетните семейства, ние не сме България.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Семействата с три и повече деца в Русия ще могат да получават от федералния бюджет по 450 хиляди рубли за погасяване на ипотечен кредит.

Това заяви президентът Владимир Путин в годишното си послание към Федералното събрание,, предаде ТАСС.

Тази допълнителна мярка в подкрепа на многодетните семейства ще бъде въведена с оглед стабилната макроикономическа ситуация в Русия и нарастващите доходи на държавата, отбеляза Путин.

“Хората не можеш ги излъга, те остро усещат лицемерието, неуважението към себе си и всяка несправедливост. За хората е от значение какво се прави реално и как това подобрява живота им, живота на семействата им, и то не след време, а сега”, заяви държавният глава.

Путин подчерта: “Не бива да повтаряме грешките от минали десетилетия и да чакаме пришествието на комунизма, трябва сега да променяме ситуацията към по-добро”. Дейността на изпълнителната власт на всички равнища трябва да бъде добре съгласувана, съдържателна, енергична – и руското правителство трябва да дава тон, добави президентът.
Държавните и общинските служители, заети в социалната сфера, не бива “никога да допускат високомерно отношение, неуважение към гражданите – нито с думи, нито с действия”, подчерта в посланието си Владимир Путин.
Руският лидер предложи от 1 януари 2020 г. помощите за първо и второ дете да бъдат увеличени, като достигнат двойния размер на жизнения минимум. Той изрази убеденост, че през 2023-2024 г. в страната ще бъде възстановен естественият прираст на населението.

Източник/ци: http://www.cross.bg

Четете още на: http://www.budnaera.com/201901f/19011111.html#ixzz5g4yfrflA
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар