Путин: САЩ няма да ни навредят с новите си санкции – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Въвеждането от страна на САЩ на нови санкции срещу Русия няма да постави страната в безизходица. Но подобна политика определено вреди на двустранните отношения. Това заяви руският президентът Владимир Путин в интервю за телевизия “Россия 1”. Каквото и да стане и каквито и решения да бъдат взети отвъд океана, това няма да ни постави в безизходица, уверен е Путин. Вероятно ще ни се наложи да коригираме нещо, да предприемем нещо допълнително, да обърнем допълнително внимание на нещо, но това (затягането на санкциите) няма да ни вкара в задънена улица или в някакъв колапс, подчерта Путин, предаде БГНЕС.

Това, разбира се ще усложни руско-американските отношения, предупреди той. И добави, че смята тази политика за вредна. Но да се говори отсега за някакви ответни санкции е преждевременно, смята руският президент.

На 15 юни Сенатът на американския Конгрес одобри нов законопроект, предвиждащ затягане на режима на едностранни санкции по отношение на Русия. Предстои документът да бъде одобрен от Камарата на представителите.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар