Пълна мобилизация за издирването на Сашко

Пълна мобилизация за издирването на Сашко

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Момчето изчезна на 11 ноември и оттогава няма следа от него. Вчера бащата – Александър Цветaнов, обяви награда от 100 000 лева за този, който намери детето.

Мобилизирани са служители на Община Перник в днешната акция по издирването на Александър, съобщи на БТА кметът Станислав Владимиров. Работещи в общинско предприятие „Флор“ с резачки и храсторези правят просеки към труднодостъпни места в планината Голо бърдо.Осигурена е храна и вода за доброволците. Всички, пристигнали сутринта, бяха инструктирани от ръководството на щаба по издирването, съобщи БТА.


Кметът призова доброволците да са добре екипирани заради метеорологичната обстановка. Теренът, в който тече издирвателната акция, в момента е хлъзгав и мокър. Владимиров апелира доброволците да координират действията си с полицията. Органите на реда ще ги насочват кои планински части трябва да бъдат обходени.

Още вчера МВР обяви, че ще се допускат на място само добре екипирани доброволци. Продължават активните оперативно-издирвателни действия по търсенето на Александър. Проверяват се нови труднодостъпни места, като се използва специализирана техника и машини. Търсят се нови свидетели и очевидци, които биха дали информация за детето.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар