Пълно изтрещяване! Борисов спасява милиони с измислен завод за бъдеща ваксина

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов отново демонстрира безпочвения си оптимизъм за справянето на страната ни с пандемията от COVID-19. Този път той заговори, че страната ни ще започне да произвежда българска ваксина срещу коронавируса. При това Борисов изрази твърда увереност, че всичко ще се развие бързо и успешно за страната ни, независимо от това, че в момента страната ни не е преминала нито един етап от изпитанията на подобна ваксина, камо ли да има получено одобрение.

„Имаме готовност за започване производството на български ваксини. Обещах пред Европейската комисия да изпратим веднага на какъв етап е нашата база. Много съм щастлив, защото на европейската карта за ваксинация ще се присъедини и България. Много държави ще си отдъхнат. За 16 месеца ще произведем стотици милиони ваксини и ще спасим стотици милиони животи. Дори да стартират днес другите, ще са с 16 месеца след нас“, с голяма убеденост каза Борисов при посещението си в новата фармацевтича база към „Антибиотик“ на братя Домусчиеви в Разград.

„За наша радост, вие сте мислили далновидно и, докато другите започват да правят, ние сме на етап монтиране на машини“, поощрително каза министър-председателят пред присъстващите представители на завода.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар