Първата дама: Аз съм виновна! За НАП, за чумата, за „Графа“, за Апартаментгейт… (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съпругата на президента Румен Радев Десислава се обяви за „виновна“ за всички трусове в държавата чрез пост в социалната мрежа.

Ироничната публикация на първата дама е провокирана от статия, която се посочва, че шефът на НСО е подал оставка поради натиск именно от нейна страна.

Ето го и целият текст на Десислава Радева:

„Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от „генерал Деси“. От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни – обективни и достоверни сайтове.

Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за „Ало, Ваньо“, и за „Ти си го избра“, и за ремонта на „Графа“, и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания).

Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!“

По традиция постът е последван от музикален поздрав – песента на AL Jerreau „Boogie Down“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар