Първата дама изригна: Борисов, БЕЗСРАМНИКО, жалко, че още си премиер, но ще поправим тази грешка!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Борисов, безсрамнико!!! Веднага трябва да разпоредиш по-строги и категорични мерки в борбата с Covid 19. В целия свят взимат такива, само ти си тарикат (както винаги)! Е, да, да взимаш непопулярни решения, но в същото време полезни и неизбежни не е в твой стил.“

С тези остри думи се обръща към премиера Бойко Борисов съпругата на достойния ни президент Румен Радев.

„Нали все пак трябва да запазиш някакъв електорат. Добрият управник трябва да е визионер и правилно да програмира и организира процесите, само и единствено в интерес на обществото – неща, които никога не си притежавал като качества. За теб винаги е било приоритет твоето собствено оцеляване!

6 месеца загубени във безсмислени предизборни обиколки с джипката, 6 месеца загубени в удържане на властта и заслужените протести, вместо да се измисли правилната стратегия за следващата вълна от този коварен вирус!!!“, пише още тя във фейсбук страницата си.

Медиците изнемогват, бизнесът е пред фалит (трябват финансови помощи, които изразходваш само и единствено предизборно), много хора умират, а ти както винаги в тези моменти се криеш зад отговорността на други (е ако е за похвала си първи). Много жалко, че човек като теб все още е на тази позиция, искрено се надявам тази дългогодишна грешка да бъде поправена съвсем скоро“, завършва тя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар