Първата дама: Нашият Падишах вече има повече резиденции и Сараи от Саддам Хюсеин

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Първата дама Десислава Радева пусна брутален статус в Мрежата. В традиционния и “хеви метъл” стил, тя размаза главния прокурор.

Ето статусът, без редакции:

“Гешев, ти си срам за това име, и за великия полицай, който го е носил, и когото са уважавали и комунисти, и фашисти, и руснаци, и западните съюзници. Ти си всичко, което той не е.

Ти си един страхливец, когото командват по СМС да се занимава с глупости и да измисля какви ли не идиотщини, за да привлича вниманието. Сега разследваш СМС-и, а не смееш дори да погледнеш към кюлчетата злато и пачките. Кюлчета и пачки, които се намират в ДЪРЖАВНА СГРАДА – в резиденция “Бояна”. Смело нахлуваш в Президентството и фабрикуваш улики. А не смееш да провериш покоите на главния престъпник, който от 10 години разграбва държавата. И дори не го е срам да държи пари в шкафчето си, и да псува гьонсурат собствените си съпартийци и висши държавни служители.
Страх те е изобщо да погледнеш към Сараите. Които вече не са едни, а стават все повече. Нашият Падишах вече има повече резиденции и Сараи от Саддам Хюсеин. Но за това си сляп.
Ти, Гешев, ти си жалък слуга. Роден за слуга, и такъв и ще си останеш.
Но народът няма нужда от слуги, а от лидери. И такива скоро ще направят промените.
Стягай се за този ден…”
4udoslav
Източник: https://write.as/4udoslav/p-rvata-dama-otv-rna-na-geshev-ti-si-strakhlivets-kogoto-komandvat-po-sms-da

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар