Първа среща с LG V30s ThinkQ и обновената му камера с изкуствен интелект

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обявеният на MWC 2018 нов смартфон от висок клас на LG всъщност не е изцяло ново устройство. LG V30S ThinQ е леко модифицирана версия на познатия вече модел, но добавя повече памет и функции с изкуствен интелект в камерата.

LG V30S ThinQ е първото мобилно устройство под шапката на новата продуктова гама ThinQ на корейците, която обединява технологии, разчитащи на изкуствен интелект. 

DSC04204

Смартфонът е съвсем леко променена версия на V30, която идва с нови екстри в камерата. AI CAM разчита на изкуствен интелект, за да разпознае сцената пред обектива и да промени настройките на камерата спрямо тях, за да постигне максимално добър резултат. 

DSC04219

Функцията разпознава 8 категории обекти, които са хора, животни, цветя, природа, сгради, храна, изгрев и залез. Подобна екстра познаваме и от Huawei Mate 10 Pro, въпреки че от години и Sony има автоматичен режим с разпознаване на сцената. 

Screen Shot 2018-02-27 at 12.31.16

Другата новост в камерата на V30S ThinQ е QLens, с чиято помощ можете да направите снимка на обект и да търсите за сходни такива в Amazon или в Pinterest например. От LG споделиха, че тези сайтове потенциално могат да са и други, но не назоваха кога да очакваме смартфона на пазара. 

DSC04208

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар