Първият сгъваем смартфон от среден клас на Samsung може да изненада с цената си

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отдавна се говори, че Samsung подготвя по-достъпни смартфони със сгъваеми дисплеи, които да позволят на технологията да достигне до по-широк кръг потребители. До днес нямахме ориентир на каква цена ще излязат тези устройства, но според надежден източник корейците ще се стремят да достигнат $500 и дори $400.

Информация от TrendForce, базираща се на източници от веригата за доставки на компоненти, твърди, че Samsung ще представи смартфон със сгъваем дисплей от среден клас през 2024 г. Не се посочва какъв тип устройство ще бъде това, но най-вероятно ще бъде нещо като по-достъпна версия на Galaxy Z Flip5, а не на далеч по-скъпия Galaxy Z Fold5. Очаква се телефонът да бъде част от серията продукти Fan Edition на компанията, които са популярни тъкмо с по-ниските си цени спрямо флагман устройствата.


003-product-galaxy-zflip5-mint

Цената от $400 и дори $500 обаче звучи наистина агресивно, имайки предвид, че Galaxy S23 FE, който няма сгъваем дисплей, ще струва около $600. Този бюджетен сгъваем модел на Samsung би бил наполовина по-евтин от стандартния Galaxy Z Flip, а това звучи сякаш твърде добре.

Източникът @Tech_Reve от социалната мрежа X обаче е сред доказалите се като надеждни във времето и самият той обяви още преди няколко месеца, че има слухове за разработка на Galaxy Z FE, който да излезе след премиерата на Galaxy Z Flip6 и Galaxy Z Fold6 догодина. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар