Първият iPhone беше представен от Стив Джобс преди повече от 14 години

Свят, Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Първият iPhone беше представен от Стив Джобс преди повече от 14 години.

По това време имаше само един модел iPhone. Трудната част при избора на iPhone през 2007 г. беше всеки да събере кураж да закупи телефон от компания, която е известна с производството на компютрите си.

Друго важно решение, което трябваше купувача да вземе е дали иска 4GB или 8GB захранване и избор на черен или алуминиев цвят телефон.

 

Днес, нещата са много различни, Apple в момента предлага седем различни модела iPhone, като пет от тях бяха пуснати на пазара през последната година. Също така в момента се прави и нов модел, за който се говори, че ще се нарича iPhone 13, през есента. Опциите за съхранение вече достигат 512 GB, а смартфонът се предлага в набор от цветове и покрития.

 

Какъв по-добър начин за забавления, комуникация, игри и защо не и залози, които може да практикувате с най-добрите телефони на пазара. Получете вашият bet365 бонус код сега, изберете вашият модел iPhone и не губете и минута време за вашите любими дейности.

 

За да усложнят нещата, някой iPhones имат две камери, други три и трети четири (включително и предната селфи камера). Също така, почти всеки настоящ iPhone има Face ID, но един модел – iPhone SE – се включва с Touch ID. Наличието на мнозина опции е полезно, но при избора си, купувача може да се почувства объркан.

 

За да ви помогнем да разберете кой е най-подходящият iPhone за вас, ние внимателно прегледахме и тествахме всеки един, от батериите им до качеството на камерата.

 

Най-добрият iPhone за повечето хора – iPhone 12

 

Тъй като поддръжката на 5G е основният му отличителен белег, iPhone 12 е началото на ново поколение iPhone. От четирите телефона в серията iPhone 12 на Apple, мястото на обикновените 12 е малко засенчено от своите братя и сестри. И двата имат един и същ дизайн, един и същ дисплей, същия безумно бърз чип A14 Bionic, същата 5G поддръжка, същата поддръжка за зареждане MagSafe, същата селфи камера, широки и ултра широки камери.

 

Какво ще пропуснете ако не си закупите iPhone 12 Pro? Не получавате специална телефото камера, възможност за заснемане на снимки на Apple ProRaw, както и прекрасното матово покритие отзад и гланцираните страни от неръждаема стомана. Вместо това получавате гланцово покритие и матови алуминиеви страни. Ако решите да вземете iPhone 12 и можете да си позволите да платите още 50 долара, препоръчваме ви да си вземете телефона с 128GB памет.

 

Най-добрият iPhone като цяло – iPhone 12 Pro Max

 

Ако искате най-големия екран и най-дълъг живот на батерията на iPhone, правен някога, iPhone 12 Pro Max е перфектният избор. И да, ако искате да получите максимално качество на вашите снимки и видеоклипове, този модел е за вас.

 

Освен че е най-големият и тежък iPhone, 12 Pro Max има функции за снимки и видео, които не се срещат на никой друг модел. Новият телеобектив на 12 Pro Max има 2.5x оптично увеличение в сравнение с 2x оптично увеличение на 12 Pro. И тези допълнителни 0.5x вършат чудеса. Основната широкоъгълна камера на 12 Pro Max има по-голям сензор, който според Apple получава 87% предимство при слаба светлина. В сравнение с обикновения iPhone 12 Pro, е трудно да се забележат тези подобрения, тъй като обработката на изображенията на всички Apple телефони е изключително добра.

 

 

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар