Първи изображения на предполагаемия Xiaomi 13 Pro разкриват нова плочка за камерата

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В началото на 2023 г. в Европа, а в Китай вероятно още в края на настоящата година, очакваме новите флагмани на Xiaomi от серията 13. Днес имаме и цяла галерия изображения, които би трябвало да разкриват дизайна на Xiaomi 13 Pro и новата форма на плочката за основната му камера. 

Xiaomi 13 Pro ще има приблизителни размери от 163.0 x 74.6 x 8.8 мм, като при камерата дебелината ще бъде 11.8 мм, твърди източникът. От изображенията се вижда, че основната му камера ще бъде организирана в нова квадратна плочка и ще бъде тройна.


Xiaomi 13 Pro

Не се посочват други детайли, освен че екранът ще бъде с диагонал около 6.65″ и покривното му стъкло ще бъде двойно извито, а селфи камерата е изрязан в дисплея кръг. 

Xiaomi 13 Pro 5

Не се споменава нищо за Leica и дали компанията ще участва в разработката на камерата при този модел, но преди дни излезе неофициална информация, че Xiaomi 13 Pro може да използва впечатляващата камера на Xiaomi 12S Ultra. 

Освен това тази квадратна плочка с доста празно място под единия обектив подсказва, че там може да има някакви надписи и защо не тъкмо логото на Leica. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар