Първи официално изглеждащи изображения на Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

До премиерата на новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung има още няколко седмици, но днес двете устройства се появиха в съвсем официално изглеждащи изображения. Те идват от популярния Еван Блас (@evleaks) в Twitter и разкриват дизайна на Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3, като хвърлят светлина и върху някои очаквани екстри. 

При Galaxy Z Fold 3 изглежда ще имаме сериозна промяна в плочката с основната камера, която ще бъде значително по-малка. Селфи камерата пък все така ще бъде изрязан в сгъваемия екран кръг и явно и тази година няма да бъде скрита под дисплея, както се говореше първоначално. Причината, разбира се, най-вероятно е, че технологията все още не е достатъчно усъвършенствана, за да бъде въведена в премиум сегмента. 

Другата ключова новост за Galaxy Z Fold 3, която се потвърждава с едно от днешните изображения, е поддръжката на S Pen. Това ще бъде първият смартфон със сгъваем дисплей на Samsung, който ще може да се използва със стилус. А стилусът няма да бъде прибиращ се в корпуса, както при Galaxy Note 20 Ultra, а отделен аксесоар, какъвто беше пуснат с Galaxy S21 Ultra. 

Galaxy Z Fold 3

При по-компактния модел Galaxy Z Flip 3 имаме по-драстична промяна в дизайна, което засяга най-вече външния екран. Този смартфон ще предлага значително по-голям дисплей на капака си, а това ще позволи по-удобно четене на текст, правене на снимки със затворен телефон и вероятно използване на повече приложения. 

Все още Samsung не е обявила премиерна дата за следващото си Unpacked събитие, но очакваме то да се състои през август. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар