Първо в informiran.net: Черепа се премести в Барселона преди вота

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Олигархът Васил Божков, който досега беше в изгнание в Дубай, бавно започва да се завръща към България и според фейсбук профила му вече е на европейска земя. 

В обръщение към симпатизантите си като лидер на партия Българско лято с апел да гласуват на парламентарните избори на 4 април, той се отбеляза от Барселона, а не от емирството, което породи доста въпроси.

Справка на Lupa.bg разкри, че самолетът на Черепа все още престоява в Нюрнберг, където се озова в края на миналата година, въпреки решението на Главната дирекция по въздухоплаване да отнеме лиценза на оператора АВБ-2012 и де факто да забрани полетите на луксозния Бомбардиър 5000 из европейското въздушно пространство.

Дали обаче в действителност Божков е на европейска почва и готви завръщането си у нас, както декларира миналата седмица, след няколко решения в негова полза, или просто използва браузър за маскиране на айпи адреса, не е ясно.

Иначе в посланието си той призова всички негови съмишленици да агитират семействата, приятелите и познатите си да гласуват за БНО – партията “мандатоносител” на листите му за вота.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар