Първо изображение дава идея за дизайна на супертънкия Xiaomi Mix Fold 4

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази година очакваме Xiaomi да представи първия си смартфон със сгъваем дисплей в компактната категория Flip, но заедно с него се задава и големият Mix Fold 4. За последния сега имаме някои нови детайли, включително изображение, за което се твърди, че представя “работен” и вероятно нефинален дизайн на устройството. 

Mix Fold 4 ще бъде поредният сгъваем смартфон от Китай със супертънко тяло, който ще се опита да притесни Samsung с техния Galaxy Z Fold6. Смартфонът на Xiaomi ще предлага дебелина на корпуса си в сгънато положение под 10 мм, твърди @evleaks в Х. 

Подобна впечатляваща дебелина (9.9 мм) предлага конкурентният Magic V2 на Honor, като от наследника му, Magic V3, също задаващ се в близките седмици, се очаква да бъде дори още по-тънък. 

Xiaomi Mix Fold 4

Xiaomi Mix Fold 4 ще използва чипсет Snapdragon 8 Gen 3, ще има 50 МР основна камера, съвместно разработена с Leica, над 5000 mAh батерия, безжично зареждане и защита от вода IPX8.  

Все още не знаем кога точно Xiaomi ще представи сгъваемите си телефони, но последните слухове твърдят, че премиерата ще подрани и ще бъде по-рано от обичайния августовски анонс. Дали апаратът ще дойде в Европа – предстои да разберем. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар