Първо натискате горе за 2-та избора, ако чукнете само единия, губите 2-ри шанс

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-важното при гласуването 2 в 1 днес е на първата графика, която излезе, след като сте поставили картата в машината е ДА ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИЯТА ЗА ДВАТА ВОТА ЕДНОВРЕМЕННО, защото ако не го направите, няма да имате шанс да поправите грешката.

Ако искате да гласувате само за президент или само за парламент, разбира се, натиснете върху някой от тези варианти по-долу на екрана. Именно това е един от ефектите, на които разчита новата Тройна коалиция с налагането на незаконното решение на ЦИК за преброяване на броене на бележките. Разчита се тази проста операция да обърка много хора. И да се получат разправии в секционните комисии в изборния ден, а в нощта след това да има забавяне на резултатите и спорове колко талончета е трябвало да излязат. В крайна сметка целта е дискредитиране и на този вот, и на машинния изобщо.

Иначе гласуването е като да искате и пари, и разписка от банкомат – за средно интелигентен човек не би трябвало да има никакъв проблем. И времето, което отнема е същото – към 19 секунди, не минути. Финалната опция, която машината дава – да промените вота си, се отнася само за парламент или само за президент, ако в началото сте избрали да гласувате само за едната опция, а не 2 в 1.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар